duminică, 6 februarie 2022

Ce și cât de multe cunoastem despre toți și toate și cât de puțin cunoaștem cu adevărat.

 Am obosit de toți vlogerii apăruți ca după ploaie în instagram și facebook care se dau cu părerea despre viața noastră de fiecare zi în care toți sunt vinoeți de la Președinte până la ultimul plecat în lumea celor drepți. 

Cel mai strașnic e că fiecare se dă cu părerea fără a fi deschis vreo sursă științifică, documentară care i-ar servi dovadă în toate câte se dau cu părerea.

Cele mai multe apariții țin de scumpirea gazelor de care se face vinovat... Președintele țării...????

Nu caut să școlesc pe nimeni, doar că aș vrea să le recomand tuturor să deschidă Constituția și să vadă acolo că ... suntem o țară parlamentară ... în care Parlamentul, Guvernul, Președintele au anumite atribuții. Iar într-o țară corectă abaterea de la aceste atribuții este o depășire a atribuțiilor funcționale și se pedepsesc conform legislației.

De aici e bine să pornim și să vedem care sunt atribuțiile Președintelui, indiferent cine este el sau ea... E bine să citim aceste obligațiuni și să nu aruncăm pe umerii lui sau ei alte obligații decât cele puse de Constituție și Legislație.

Până mai ieri am avut președinți care au folosit funcția de Președinte pentru interes personal, încât am ajuns să cerem de la Președinte mai că ... să ne spele ciorapii. Și am înghițit comportamentele Președinților de Moldova, și am urmărit toate câte le-au făcut, și am ajuns azi să ne expunem pe toate, învinuind din nou Președintele. 

La moment, scumpirea prețurilor la toate nici pe departe nu e treaba Președintelui într-o Țară Parlamentară, ci a Guvernului, iar dacă vorbim de prețurile la carburanți, e treaba ANRE-ului care nu se subordonează nimănui: nici Parlamentului, nici Guvernului, nici Președintelui. 

Un comentariu:

  1. Bună, numele meu este Nira. Am fost într-o relație cu Anderson de ani de zile, dar s-a despărțit de mine. Am încercat tot ce am putut să-l recuperez, dar totul a fost în zadar. L-am vrut cu adevărat înapoi din cauza dragostei pe care o am pentru el. L-am implorat cu tot, i-am făcut promisiuni, dar a refuzat. I-am explicat prietenei mele problema mea, iar ea mi-a sugerat să iau legătura cu un vrăjitor care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi. Deși nu am crezut niciodată în vrăji, nu am avut altă opțiune decât să încerc. Așa că i-am trimis un e-mail vrăjitorului și el m-a asigurat că totul va fi bine în trei zile și că fostul meu se va întoarce la mine. În mod surprinzător, s-a întâmplat în a doua zi în jurul orei 16. Fostul meu m-a sunat, și-a cerut scuze pentru tot și a spus că mă vrea înapoi pentru că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am întors la el. Am început să trăim împreună fericiți din nou. Le-am promis oricui cunosc care are o problemă de relație că îi voi trimite la singurul vrăjitor adevărat și puternic care m-a ajutat cu problema mea. Dacă aveți nevoie de ajutorul lui, îi puteți trimite un e-mail la babawalewiseman01@gmail.com El oferă diferite tipuri de vrăji, inclusiv vrăji de dragoste, vrăji de dragoste pierdută, vrăji de divorț, vrăji de căsătorie, vrăji de legare, vrăji de rupere, alungarea unei persoane dragi din trecut. , vrăji de promovare a muncii, vrăji de satisfacție și leac pentru orice boli de care suferiți. Contactați-l pentru o soluție de durată la orice problemă ați putea avea.
    prin babawalewiseman01@gmail.com WhatsApp +2348136951551 viber: +2348136951551

    RăspundețiȘtergere